PHILIPPO KEUKENS

Apparatuur – werkbladen

Werkbladen

De aanschaf van een nieuw keukenblad is geen alledaagse gebeurtenis. Welke materialen zijn er beschikbaar en wat zijn de voor- en nadelen ervan? Daarnaast heb je ook nog de keuze uit een uitgebreid palet van kleuren. Bij Philippo Keukens staan we klaar om je te begeleiden in dit proces van oriëntatie en keuze.

Welke soorten werkbladen hebben wij?

Hoe kom je tot de juiste keuze voor een werkblad?

Of je nu een nieuwe keuken samenstelt of op zoek bent naar een vervanging voor je bestaande aanrechtblad, wij staan voor je klaar. Met onze expertise in werkbladen, die zowel nieuwe keukens als vervangingen voor bestaande keukens omvat, kunnen we altijd een oplossing bieden die bij jou past. Dankzij ons uitgebreide assortiment van verschillende leveranciers kunnen we altijd een geschikt aanrechtblad vinden, ongeacht je situatie of budget. Het is ook mogelijk om via ons een afspraak te maken bij de leverancier zelf.

Veelgestelde vragen over kookplaten

Bij Philippo beantwoorden we graag antwoorden die over appratuur kunnen ontstaan. Onderstaand zie je verschillende vragen die wij vaak terug zien komen. 

Bent u toe aan een nieuwe keuken? Of raakt u verdwaald in alle mogelijkheden? Maak een afspraak met ons. Wij adviseren u graag bij het maken van alle keuzes.

We nemen u mee in de wereld van keukens en adviseren u over de keukenopstelling, stijl, werkbladen en inbouwapparatuur. Maar ook over de voorbereiding en installatie van de nieuwe keuken.

Samen maken we op basis van de afmetingen, keukenstijl en inrichting een prachtige 3D visualisatie van de nieuwe keuken.

Dankzij dit proces kunnen wij u een vrijblijvende offerte voor uw droomkeuken aanbieden. Deze offerte leidt uiteindelijk tot een perfecte verhouding tussen budget en wensen.

Philippo neemt alle voorbereidende werkzaamheden uit handen om uw keuken zo soepel mogelijk te plaatsen. Het weghalen van de oude keuken, het omleggen van de leidingen, het aanbrengen van electriciteitsvoorzieningen, het afwerken van de muren en het plaatsen en aansluiten van de nieuwe keuken.

De levering van uw keuken gebeurd op afspraak en met de grootste voorzichtigheid en service en voor de plaatsing en installatie van uw keuken werken wij samen met ervaren keukenmonteurs.

U heeft altijd één vast aanspreekpunt.

Zodra de keuken geplaatst en in gebruik is stopt onze service niet. We blijven via korte communicatielijnen bereikbaar om u van dienst te zijn. Als er problemen, klachten of vragen zijn staan we u graag te woord. Wij zorgen graag dat u tevreden blijft.

 
Staat je vraag er niet tussen?

Neem contact op met Damiën of zijn team, wij helpen u graag en kunnen u voorzien van een antwoord. Wij zijn  te bereiken op: 0297 – 36 16 06.