PHILIPPO KEUKENS

Apparatuur – ovens & (combi)magnetrons

Ovens & (combi) magnetrons

De aanschaf van een nieuwe oven of (combi)magnetron is geen alledaags gebeuren. Welke soorten ovens zijn er beschikbaar en wat zijn de voor- en nadelen ervan? Daarnaast bieden we een breed scala aan opties. Bij Philippo Keukens staan we klaar om je te begeleiden bij het oriënteren en maken van keuzes in dit proces.

Welke soorten ovens & (combi)magnetrons hebben wij?

Hoe kom je tot de juiste keuze voor ovens of(combi)magnetrons?

Of je nu een nieuwe keuken samenstelt of op zoek bent naar een vervanging voor je bestaande oven of (combi)magnetron, wij staan voor je klaar. Met onze expertise in ovens, zowel voor nieuwe keukens als voor het vervangen van bestaande modellen, kunnen we altijd een oplossing bieden die bij jou past. Dankzij ons uitgebreide assortiment van verschillende leveranciers vinden we altijd een geschikte oven, ongeacht je situatie of budget. Het is ook mogelijk om via ons een afspraak te maken bij de leverancier zelf.

Veelgestelde vragen over ovens & (combi)magnetrons

Bij Philippo beantwoorden we graag antwoorden die over appratuur kunnen ontstaan. Onderstaand zie je verschillende vragen die wij vaak terug zien komen. 

Bent u toe aan een nieuwe keuken? Of raakt u verdwaald in alle mogelijkheden? Maak een afspraak met ons. Wij adviseren u graag bij het maken van alle keuzes.

We nemen u mee in de wereld van keukens en adviseren u over de keukenopstelling, stijl, werkbladen en inbouwapparatuur. Maar ook over de voorbereiding en installatie van de nieuwe keuken.

Samen maken we op basis van de afmetingen, keukenstijl en inrichting een prachtige 3D visualisatie van de nieuwe keuken.

Dankzij dit proces kunnen wij u een vrijblijvende offerte voor uw droomkeuken aanbieden. Deze offerte leidt uiteindelijk tot een perfecte verhouding tussen budget en wensen.

Philippo neemt alle voorbereidende werkzaamheden uit handen om uw keuken zo soepel mogelijk te plaatsen. Het weghalen van de oude keuken, het omleggen van de leidingen, het aanbrengen van electriciteitsvoorzieningen, het afwerken van de muren en het plaatsen en aansluiten van de nieuwe keuken.

De levering van uw keuken gebeurd op afspraak en met de grootste voorzichtigheid en service en voor de plaatsing en installatie van uw keuken werken wij samen met ervaren keukenmonteurs.

U heeft altijd één vast aanspreekpunt.

Zodra de keuken geplaatst en in gebruik is stopt onze service niet. We blijven via korte communicatielijnen bereikbaar om u van dienst te zijn. Als er problemen, klachten of vragen zijn staan we u graag te woord. Wij zorgen graag dat u tevreden blijft.

 
Staat je vraag er niet tussen?

Neem contact op met Damian of zijn team, wij helpen u graag en kunnen u voorzien van een antwoord. Wij zijn  te bereiken op: 0297 – 36 16 06.