PHILIPPO KEUKENS

Philippo buitenkeukens

De buitenkeukens waar wij trots op zijn, zijn opgebouwd uit hoogwaardige materialen die het hele jaar door buiten kunnen blijven staan. Wij zijn een exclusieve aanbieder van het merk:

Luxe modulaire buitenkeuken

Ontwerp jouw perfecte Life-Steel buitenkeuken voor een sfeervol terras, een knusse overkapping of een gezellige kamertuin. Onze buitenkeukens zijn modulair samen te stelle met of zonder deur, afhankelijk van jouw behoeften en voorkeuren. In een rechte of hoekopstelling.

Personaliseer jouw buitenkeuken met keuze uit volledig 3D kunststof planken, beschikbaar in de kleuren Charwood (zwart), Tigerwood (houtlook) en Ebony (grijs), of kies voor een volledig stalen uitvoering. Mix en match verschillende kleuren en materialen om jouw unieke stijl tot uiting te brengen.

Voeg extra opslagruimte toe met een stalen of kunststof schap, perfect voor het organiseren van keukengerei en benodigdheden. Kies vervolgens het perfecte werkblad uit: ga voor de klassieke uitstraling van zwart graniet of kies voor een modern gehard Dekton blad in de kleuren Sirius, Laurant en Soke.

Met Life-Steel kun je jouw droom buitenkeuken samenstellen, precies zoals jij dat wilt. Creëer een ruimte waar je kunt koken, entertainen en genieten van de buitenlucht met vrienden en familie. Laat je inspireren en kom vandaag nog bij ons langs of maak een afspraak voor het samenstellen van jouw ideale buitenkeuken. en afmetingen

Onze buitenkeukens worden opgebouwd uit 3 mm verzinkt dubbel gepoedercoat oersterk staal. De Ibiza line buitenkeuken en ook de deuren worden uitgevoerd met 3 cm 3D volkunststof planken. Deze delen zijn van 100% recyclebaar kunststof. Een werkblad van natuurlijk zwart Graniet of onderhoudsvrij Dekton in de kleur Sirius, Laurant of Soke maakt uw buitenkeuken helemaal af.

Uw Big Green Egg of The Bastard kamado integreren? De werkbladen zijn uiteraard geschikt voor kamado’s tot en met formaat 59.
Maak uw buitenkeuken af door handige accessoires, zoals een hakenset, bakjesset, spoelbak, kraan en wielen zodat de buitenkeuken makkelijk verplaatst wordt.
 
Natuurlijk graniet
Dubbel gecoat staal
Recyclebare kunststof planken
Geschikt voor kamado

Keuken is volledig zelf samen te stellen

Met onze buitenkeukens kan Philippo ook jouw buitenleven een luxe uitstraling geven . Zo kan je op ieder moment samen met vrienden en familie buiten ook culinair genieten. Het merk, Life-Steel, wat wij verkopen is geschikt voor alle soorten barbecue’s, van de kamado tot pitt cooking.

Bij Philippo hebben we een passie voor keukens. Zeker als het gaat om buitenkeukens.

Om de luxe sfeer van het buitenleven te behalen is er kwaliteit nodig.
Aanschouw onze luxe buitenkeukens met eigen ogen. Voel de hoogwaardige materialen.

Plan jouw bezoek in onze showroom!

Antwoord op al je vragen

Zie je jouw vraag nog niet tussen de antwoorden staan, plan dan een bel afspraak in en wij beantwoorden al je vragen!

Bij Philippo Buitenkeukens is het mogelijk om jouw eigen buitenkeuken samen te stellen. Dit is al mogelijk vanaf vanaf €1756. Samen met één van onze specialisten kijken we naar de verschillende keuze mogelijkheden in units en modules. 

Zeker, hier hebben we enkele voorbeeld afmetingen:

De basismodule is 70 x 65cm. De daarop volgende modules hebben een afmeting van 65 x 65 cm. De hoogte is ±92 cm.

Bijvoorbeeld:
2 modules: 135 x 65cm
3 modules: 200 x 65 cm
4 modules 265 x 65 cm
5 modules 330 x 65 cm

Ja! Deze modulaire buitenkeukens kunnen 365 dagen per jaar buiten blijven staan

Ja! Deze modulaire buitenkeukens kunnen 365 dagen per jaar buiten blijven staan

Een buitenkeuken kan je volledig naar wens samenstellen. Of je nu kiest voor een spoelbak met kraan, kamado, Pitt Cooking of een pizza oven. Bekijk samen met één van onze specialisten naar de mogelijkheden bij jouw buitenkeuken in onze showroom!

Bij Philippo Keukens streven we naar duurzame en praktische oplossingen, zelfs voor buitenkeukens. Terwijl traditionele buitenkeukens vaak gebruikmaken van natuurlijke materialen zoals hout en natuursteen, vermijden we met Life-Steel bewust het gebruik van hout vanwege de bekende problemen zoals kromtrekken, onderhoudsbehoeften en verkleuringen die na verloop van tijd optreden.

In plaats daarvan kiezen we voor hoogwaardige, onderhoudsvrije materialen die zorgen voor langdurige schoonheid en functionaliteit. Onze buitenkeukens zijn vervaardigd met kunststof planken met een realistische houtnerfstructuur, verzinkt en gepoedercoat staal, en Dekton werkbladen. Deze materialen zijn niet alleen robuust en betrouwbaar, maar ook volledig vrij van onderhoud. Met onze keuze voor deze materialen kun je je richten op de dingen waar je werkelijk van geniet, zonder zorgen over het onderhoud van je buitenkeuken.