PHILIPPO KEUKENS

Apparatuur – quooker

Quooker

De keuze voor een nieuwe keukenervaring met een Quooker is verre van alledaags. Welke innovaties zijn beschikbaar en wat zijn de voordelen ervan? Bovendien biedt Quooker een breed scala aan stijlen en functionaliteiten die passen bij jouw keukenbeleving. Bij Philippo Keukens zijn we gepassioneerd om je te begeleiden in dit verrijkende proces van ontdekking en selectie, waarbij we jouw culinaire visie omzetten in werkelijkheid.

Voordelen van een Quooker:

Hoe kom je tot de juiste keuze voor een Quooker?

Of je nu een nieuwe keuken samenstelt of op zoek bent naar een upgrade voor je huidige keuken, wij zijn er voor jou. Met onze specialisatie in Quooker, die zowel nieuwe installaties als upgrades omvat, kunnen we altijd een passende oplossing bieden. Dankzij ons diverse assortiment van leveranciers vinden we altijd een Quooker die perfect bij jouw behoeften en budget past. Maak gerust een afspraak via ons om de mogelijkheden te bespreken, direct bij de leverancier zelf.

Veelgestelde vragen over Quooker

Bij Philippo beantwoorden we graag antwoorden die over appratuur kunnen ontstaan. Onderstaand zie je verschillende vragen die wij vaak terug zien komen. 

Bent u toe aan een nieuwe keuken? Of raakt u verdwaald in alle mogelijkheden? Maak een afspraak met ons. Wij adviseren u graag bij het maken van alle keuzes.

We nemen u mee in de wereld van keukens en adviseren u over de keukenopstelling, stijl, werkbladen en inbouwapparatuur. Maar ook over de voorbereiding en installatie van de nieuwe keuken.

Samen maken we op basis van de afmetingen, keukenstijl en inrichting een prachtige 3D visualisatie van de nieuwe keuken.

Dankzij dit proces kunnen wij u een vrijblijvende offerte voor uw droomkeuken aanbieden. Deze offerte leidt uiteindelijk tot een perfecte verhouding tussen budget en wensen.

Philippo neemt alle voorbereidende werkzaamheden uit handen om uw keuken zo soepel mogelijk te plaatsen. Het weghalen van de oude keuken, het omleggen van de leidingen, het aanbrengen van electriciteitsvoorzieningen, het afwerken van de muren en het plaatsen en aansluiten van de nieuwe keuken.

De levering van uw keuken gebeurd op afspraak en met de grootste voorzichtigheid en service en voor de plaatsing en installatie van uw keuken werken wij samen met ervaren keukenmonteurs.

U heeft altijd één vast aanspreekpunt.

Zodra de keuken geplaatst en in gebruik is stopt onze service niet. We blijven via korte communicatielijnen bereikbaar om u van dienst te zijn. Als er problemen, klachten of vragen zijn staan we u graag te woord. Wij zorgen graag dat u tevreden blijft.

 
Staat je vraag er niet tussen?

Neem contact op met Damiën of zijn team, wij helpen u graag en kunnen u voorzien van een antwoord. Wij zijn  te bereiken op: 0297 – 36 16 06.