PHILIPPO KEUKENS

Apparatuur – koelkasten & vriezers

Koelkasten & vriezers

Het kopen van een nieuwe koelkast of vriezer is geen alledaagse gebeurtenis. Welke modellen zijn er beschikbaar en wat zijn de voor- en nadelen ervan? Daarnaast bieden we een breed scala aan kleuropties. Bij Philippo Keukens staan we klaar om je te begeleiden in dit proces van oriëntatie en keuze.

Er zijn veel verschillen bij koel-envrieskasten:

Hoe kom je tot de juiste keuze voor een koelkast of vriezer?

Of je nu een nieuwe keuken samenstelt of op zoek bent naar vervanging voor je bestaande koelkast of vriezer, wij staan voor je klaar. Met onze deskundigheid in koelkasten en vriezers, die zowel nieuwe keukens als vervangingen voor bestaande keukens omvat, kunnen we altijd een passende oplossing bieden. Dankzij ons uitgebreide assortiment van diverse leveranciers vinden we altijd een geschikte koelkast of vriezer, ongeacht je situatie of budget. Je kunt ook via ons een afspraak maken bij de leverancier zelf.

Veelgestelde vragen over koelkasten & vriezers

Bij Philippo beantwoorden we graag antwoorden die over appratuur kunnen ontstaan. Onderstaand zie je verschillende vragen die wij vaak terug zien komen. 

Bent u toe aan een nieuwe keuken? Of raakt u verdwaald in alle mogelijkheden? Maak een afspraak met ons. Wij adviseren u graag bij het maken van alle keuzes.

We nemen u mee in de wereld van keukens en adviseren u over de keukenopstelling, stijl, werkbladen en inbouwapparatuur. Maar ook over de voorbereiding en installatie van de nieuwe keuken.

Samen maken we op basis van de afmetingen, keukenstijl en inrichting een prachtige 3D visualisatie van de nieuwe keuken.

Dankzij dit proces kunnen wij u een vrijblijvende offerte voor uw droomkeuken aanbieden. Deze offerte leidt uiteindelijk tot een perfecte verhouding tussen budget en wensen.

Philippo neemt alle voorbereidende werkzaamheden uit handen om uw keuken zo soepel mogelijk te plaatsen. Het weghalen van de oude keuken, het omleggen van de leidingen, het aanbrengen van electriciteitsvoorzieningen, het afwerken van de muren en het plaatsen en aansluiten van de nieuwe keuken.

De levering van uw keuken gebeurd op afspraak en met de grootste voorzichtigheid en service en voor de plaatsing en installatie van uw keuken werken wij samen met ervaren keukenmonteurs.

U heeft altijd één vast aanspreekpunt.

Zodra de keuken geplaatst en in gebruik is stopt onze service niet. We blijven via korte communicatielijnen bereikbaar om u van dienst te zijn. Als er problemen, klachten of vragen zijn staan we u graag te woord. Wij zorgen graag dat u tevreden blijft.

 
Staat je vraag er niet tussen?

Neem contact op met Damiën of zijn team, wij helpen u graag en kunnen u voorzien van een antwoord. Wij zijn  te bereiken op: 0297 – 36 16 06.