PHILIPPO KEUKENS

Apparatuur – kookplaten

Kookplaten

Ben je op zoek naar een betrouwbare, eenvoudig te reinigen en energiezuinige inductiekookplaat met veelzijdige kookzones? Of geef je de voorkeur aan een gaskookplaat waarbij je het vermogen nauwkeurig kunt regelen? De keuze van je kookplaat vormt het fundament van je keuken. Ontdek hier welk type het beste aansluit bij jouw behoeften.

Welke soorten kookplaten hebben wij?

Hoe kom je tot de juiste keuze voor kookplaat?

Of je nu bezig bent met het samenstellen van een nieuwe keuken of op zoek bent naar vervanging voor bestaande apparatuur, wij staan voor je klaar. Onze expertise strekt zich uit tot zowel nieuwe keukens als de vervangingsmarkt en bestaande keukens. Wat je ook nodig hebt, omdat wij elk merk leveren kunnen we altijd een passende oplossing vinden voor elke situatie en budget.

Veelgestelde vragen over kookplaten

Bij Philippo beantwoorden we graag antwoorden die over appratuur kunnen ontstaan. Onderstaand zie je verschillende vragen die wij vaak terug zien komen. 

Bent u toe aan een nieuwe keuken? Of raakt u verdwaald in alle mogelijkheden? Maak een afspraak met ons. Wij adviseren u graag bij het maken van alle keuzes.

We nemen u mee in de wereld van keukens en adviseren u over de keukenopstelling, stijl, werkbladen en inbouwapparatuur. Maar ook over de voorbereiding en installatie van de nieuwe keuken.

Samen maken we op basis van de afmetingen, keukenstijl en inrichting een prachtige 3D visualisatie van de nieuwe keuken.

Dankzij dit proces kunnen wij u een vrijblijvende offerte voor uw droomkeuken aanbieden. Deze offerte leidt uiteindelijk tot een perfecte verhouding tussen budget en wensen.

Philippo neemt alle voorbereidende werkzaamheden uit handen om uw keuken zo soepel mogelijk te plaatsen. Het weghalen van de oude keuken, het omleggen van de leidingen, het aanbrengen van electriciteitsvoorzieningen, het afwerken van de muren en het plaatsen en aansluiten van de nieuwe keuken.

De levering van uw keuken gebeurd op afspraak en met de grootste voorzichtigheid en service en voor de plaatsing en installatie van uw keuken werken wij samen met ervaren keukenmonteurs.

U heeft altijd één vast aanspreekpunt.

Zodra de keuken geplaatst en in gebruik is stopt onze service niet. We blijven via korte communicatielijnen bereikbaar om u van dienst te zijn. Als er problemen, klachten of vragen zijn staan we u graag te woord. Wij zorgen graag dat u tevreden blijft.

 
Staat je vraag er niet tussen?

Neem contact op met Damiën of zijn team, wij helpen u graag en kunnen u voorzien van een antwoord. Wij zijn  te bereiken op: 0297 – 36 16 06.