Afspraak maken?
Bel 0297 - 36 16 06

Duurzaam ondernemen

Onze sociale & maatschappelijke rol

Bij Philippo hechten we waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. We zorgen dat onze producten zo duurzaam mogelijk zijn en we zijn actief om ook sociaal ons steentje bij te dragen.

Duurzame keukens: Greenline

Wij hebben duurzaamheid hoog in het vaandel. Natuurlijk zien we dit terug in de langdurige leeftijd van onze keukens. Zo heeft onze keukenproducent een duurzame productieomgeving.

De Greenline Bioboard Gen2 productlijn is klimaatvriendelijk spaanplaat dat voor 90% uit gerecycled hout bestaat. Door deze greenline-spaanplaten te gebruiken in keukens, wordt er jaarlijks een bosgebied ter grootte van 50 voetbalvelden behouden.

Greenline Spaanplaat Rotpunkt
Arte Philippo duurzame werkbladen

Duurzame werkbladen

Arte, producent van werkbladen, deelt onze toewijding aan duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Mede om die reden hebben wij bewust voor Arte als leverancier gekozen. Zij monitoren jaarlijks hun CO2-voetafdruk en implementeren energiezuinige logistieke processen om deze te minimaliseren. Ze bieden kansen aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt via het Social Label-project.

Arte heeft een ‘Code of Conduct’ die zowel hun medewerkers als ketenpartners verplicht om zich te houden aan afspraken over arbeidsomstandigheden, milieu en sociale normen. Met Arte als partner kunnen wij vertrouwen op duurzame en verantwoorde werkbladen van hoge kwaliteit.

Sponsoring

Philippo is trots om Theo van der Meulen te sponsoren in zijn deelname aan Alpe d’HuZes. Na persoonlijke ervaringen met kanker in zijn directe omgeving, zet Theo zich met volle overgave in voor dit goede doel. Met ongeveer 115.000 mensen in Nederland die jaarlijks de diagnose kanker krijgen, is zijn inzet van onschatbare waarde.

Op 1 juni 2023 heeft Theo, samen met zijn collega’s van de Koninklijke Marechaussee, de Alpe d’Huez beklommen om geld in te zamelen voor onderzoek. Wij feliciteren Theo namens Philippo met zijn mooie prestatie.

Philippo Keukens sponsort Theo van der Meulen
Opbergruimte keuken Aalsmeer

Advies nodig?

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken, inbouwapparatuur, kraan of werkblad? Dan kunt u voor advies van dinsdag t/m zaterdag bij Philippo binnen lopen. Wilt u een uitgebreide offerte dan vragen wij u een afspraak te maken zodat wij voldoende tijd kunnen uittrekken voor een gedegen en persoonlijk advies.

Ons assortiment

Keukens

Apparatuur

Werkbladen

Buitenkeukens

Afspraak maken

Contact

0297 - 36 16 06
info@philippo.nl


Volg onze socials!

Onze showroom

Aalsmeerderweg 83
1432CH Aalsmeer

Nieuwsbrief ontvangen?