Afspraak maken?
Bel 0297 - 36 16 06

Keukenassortiment

Voor iedere wens een mooie stijl.

Uiteraard moet de stijl van de keuken passen bij uw persoonlijke smaak. Philippo heeft een breed assortiment met verschillende soorten stijlen, zoals modern, design of meer tijdloos.

De keukentrends veranderen natuurlijk door de jaren heen. Heeft u nog geen specifieke stijl in gedachten? Wij bieden u graag keukeninspiratie voor uw nieuwe keuken.

Duitse kwaliteit keukens.

Rotpunkt is producent van moderne keukens, waarbij zij met traditie en innovatie als kernwaarden de hoge kwaliteit versterken. Samen met Rotpunkt kunnen wij een functionele gezinskeuken leveren. De mogelijkheden zijn onbegrensd.

Rotpunkt keukens Aalsmeer

Greenline

Wij hebben duurzaamheid hoog in het vaandel. Natuurlijk zien we dit terug in de langdurige leeftijd van onze keukens. Maar onze producent Rotpunkt heeft ook een duurzame productieomgeving. Rotpunkt’s greenline Bioboard Gen2 is klimaatvriendelijk spaanplaat dat voor 90% uit gerecycled hout bestaat. Door deze greenline-spaanplaten te gebruiken in keukens, wordt er jaarlijks een bosgebied ter grootte van 50 voetbalvelden behouden.

Greenline Spaanplaat Rotpunkt

Laundry bijkeuken

Ook in andere leefruimtes worden tegenwoordig keukenmeubelen geplaatst. Denk bijvoorbeeld aan een wasruimte of bijkeuken. Philippo is ook leverancier van deze Rotpunkt Laundry keukens. Een bijkeuken kan gebruikt worden in zowel de hal, woonkamer of badkamer. Maar ook een wasruimte op bijvoorbeeld de zolder kunnen wij voor u inrichten. In een bijkeuken kunt u uw wasmachine en droger opbergen, maar ook een opbergplek geven aan uw strijkplank, wasrekken en stofzuiger.

Bijkeuken Philippo Keukens
Opbergruimte keuken Aalsmeer

Advies nodig?

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken, inbouwapparatuur, kraan of werkblad? Dan kunt u voor advies van dinsdag t/m zaterdag bij Philippo binnen lopen. Wilt u een uitgebreide offerte dan vragen wij u een afspraak te maken zodat wij voldoende tijd kunnen uittrekken voor een gedegen en persoonlijk advies.

Ons assortiment

Keukens

Apparatuur

Werkbladen

Buitenkeukens

Afspraak maken

Contact

0297 - 36 16 06
info@philippo.nl


Volg onze socials!

Onze showroom

Aalsmeerderweg 83
1432CH Aalsmeer

Nieuwsbrief ontvangen?